Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Γυαλιά Ηλίου - Τα πλεονεκτήματά τους

γυαλιά
Τα Γυαλιά Ηλίου αποτελούν τον σύμμαχο σας στην προστασία από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτινοβολίες. Αρχικά σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά στις μέρες μας αποτελούν ένα αξεσουάρ μόδας. Οι κατασκευαστές γυαλιών ηλίου σχεδιάζουν συνέχεια καινούργια πιο σύγχρονα γυαλιά ηλίου που να ικανοποιούν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Συνήθως, τα γυαλιά ηλίου έχουν σχεδιαστεί ειδικά για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως είναι η ορειβασία, η ποδηλασία, το κολύμπι, η πεζοπορία, η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο και πολλές άλλες δραστηριότητες

Μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων γυαλιών ηλίου αναφέρονται παρακάτω:

Προστατεύουν τα μάτια από την υπεριώδη ακτινοβολία:


Η καταστροφή του όζοντος έχει αυξήσει το επίπεδο των επιβλαβών ακτινοβολιών UV που φθάνει στην επιφάνεια της γης σημαντικά. Η υπερβολική έκθεση σε επιβλαβείς ακτινοβολίες μπορεί να βλάψει το μάτι με πολλούς τρόπους.Οι υπεριώδης ακτινοβολίες μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και καταρράκτη και καρκίνο του δέρματος γύρω από τα βλέφαρα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνήθως, η υπεριώδη ακτινοβολία επηρεάζει τους ιστούς του ματιού, συμπεριλαμβανομένων τον κερατοειδή και το φακό του ματιού, προκαλώντας την εμφάνιση πολλών οφθαλμολογικών παθήσεων.

Τα Γυαλιά ηλίου έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει τα μάτια σας από την υπεριώδη ακτινοβολία και έχουν φακούς υψηλής ποιότητας, που είναι ικανοί να μπλοκάρουν τις βλαβερές ακτίνες αποτελεσματικά.

Είναι αξεσουάρ μόδας


Τα Γυαλιά ηλίου θεωρούνται ως ένα σημαντικό και κομψό αξεσουάρ. Στην σύγχρονη εποχή, μπορείτε να διαλέξετε από ένα τεράστιο φάσμα γυαλιών ηλίου που θα καλύπτουν τις προσδοκίες αλλά και τον προϋπολογισμό σας. Κομψή σχεδίαση του σκελετού, πολύχρωμοι φακοί, κάνουν τα  γυαλιά ηλίου ένα από τα καλύτερα μοντέρνα αξεσουάρ.

Μειώνουν την αντανάκλαση:


Εάν δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στις υπαίθριες δραστηριότητες σας ή την οδήγηση λόγω της αντανάκλασης, τότε η χρήση γυαλιών ηλίου που διαθέτουν φακούς υψηλής ποιότητας για την προστασία των ματιών από το έντονο φως αποτελεί μονόδρομος

Προστατεύουν τα μάτια από βλάβες:


Τα Γυαλιά ηλίου δεν προστατεύουν μόνο τα μάτια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, αλλά σας προστατεύουν και από την σκόνη και άλλα βλαβερά σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα.Το Surfing, η ορειβασία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς στα ματιά αν δεν χρησιμοποιείται γυαλιά ηλίου.

Αυτά είναι μόνο μερικά οφέλη από τα γυαλιά ηλίου. Στην αλυσίδα καταστημάτων οπτικών Φώτης Παπούλιας θα βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου για κάθε περίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου