Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Μετακομίσεις - Επιλέξτε την σωστή εταιρία

Metakomiseis
Μετακομίσεις
Η μετακόμιση από το ένα σπίτι στο άλλο ή από το ένα γραφείο στο άλλο αποτελεί μια ιδιαίτερα κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε και που πρέπει να οργανώσετε που συνήθως χάνεστε μέσα σε έναν λαβύρινθο από υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.
Σε αυτό το σημείο μπαίνουν στο παιχνίδι οι εταιρείες που αναλαμβάνουν μετακομίσεις έτσι ώστε να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη και να πετύχετε μια σχετικά ανώδυνη μετακόμιση από άποψη χρόνου,ταλαιπωρίας αλλά και από οικονομικής σκοπιάς. Αν και ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός όσον αφορά το κομμάτι της μετακόμισης, πολλές εταιρίες μετακομίσεων χρησιμοποιούν διάφορες ανήθικες τεχνικές κάτι το οποίο καθιστά απαραίτητο να επιλέξετε πολύ προσεχτικά με ποια εταιρία θα επιλέξετε να συνεργαστείτε. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές για σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς εταιρία:

Έρευνα Αγοράς

Σας συστήνουμε να κάνετε μια εξονυχιστική έρευνα αγοράς, και να συλλέξετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε για τις εταιρίες μετακομίσεων που σκέφτεστε να επιλέξετε. Στην έρευνα σας αυτή το internet, αν το χρησιμοποιήσετε σωστά μπορεί να γίνει ένας πολύ δυνατός σας σύμμαχος. Μην μείνετε μόνο στις κριτικές που έχουν οι ίδιες οι εταιρίες πάνω στην ιστοσελίδα τους, αλλά ψάξτε και σε άλλες σελίδες για να βρείτε αν υπάρχουν θετικές ή αρνητικές εμπειρίες από πρώην πελάτες τους. Εκτός από το διαδίκτυο προτάσεις και γνώμες φίλων σας οι οποίοι έχουν περάσει ήδη στο παρελθόν από την διαδικασία αναζήτησης μιας εταιρίας μετακομίσεων θα σας είναι πολύ χρήσιμες. Κατά την διάρκεια της έρευνας σας ζητήστε και συγκρίνετε προσφορές από όσες περισσότερες εταιρίες μετακομίσεων μπορείτε.

Καθορίστε το budget σας

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε καθορίσει κάποιο budget για την μετακόμιση έτσι ώστε να μπορείτε να διαλέξετε την εταιρία που ταιριάζει πιο πολύ στον προϋπολογισμό που έχετε κάνει. Αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ και στο να μειώσετε τον αριθμό των υποψήφιων επιχειρήσεων για τις οποίες θα πρέπει να κάνετε έρευνα αγοράς. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να προσέξετε ότι η φθηνότερη εταιρία ίσως δεν είναι πάντα και η καλύτερη επιλογή.

Ξεκινήστε την προετοιμασία νωρίς

Θα πρέπει να ξεκινήσετε τις ετοιμασίες και την οργάνωση σας όσο πιο σύντομα μπορείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα περιττά έξοδα της τελευταίας στιγμής που οφείλονται σε ελλιπή προετοιμασία. Οι περισσότερες εταιρίες θα σας ζητήσουν περισσότερα χρήματα αν τους κλείσετε τελευταία στιγμή ή απλά 2-3 μέρες πριν την μετακόμιση. Επίσης οι περισσότερες εταιρίες μετακομίσεων έχουν ένα άτομο ειδικά για την δουλειά της εκτίμησης, το οποίο θα πρέπει να έρθει πρώτα από τον χώρο σας για να σας κάνει μια εκτίμηση κόστους.

Και τέλος θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ να σας δίνει η εταιρία κάποια ασφάλιση για τυχόν καταστροφές που μπορεί να υποστούν τα υπάρχοντα σας λόγω της μετακόμισης. Για περισσότερα άρθρα και συμβουλές σχετικά με μετακομίσεις μεταφορές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : http://www.achilleas.com.gr/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου