Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Συμβουλές SEO για το 2012



Ο κόσμος του SEO είναι συνεχώς εξελισώμενος, από μήνα σε μήνα (ακόμα και από μέρα σε μέρα) τα πάντα αλλάζουν. Η Google κάνει συνέχεια αλλαγές στον αλγόριθμο της με αποτέλεσμα αν θες να είσαι μέσα στα πράγματα να πρέπει αν προσαρμόζεσαι συνέχεια στις καινούργιες αυτές αλλαγές/

Στα παλιά τα χρόνια, πιστεύαμε ότι το μόνο που χρειάζοταν να κάνουμε ήταν να στήσουμε σωστά τα meta tags μας και να κάνουμε μερικές καταχωρήσεις σε επαγγελματικούς καταλόγους. Από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολά στον χώρο της Προώθηση Ιστοσελίδων SEO.Παρ'όλα αυτά υπάρχουν μερικά πράγματα που αποτελούν σταθερές αξίες:

1) Ποιοτικό Περιεχόμενο. Είτε θέλετε να πουλήσετε ρούχα ή μια καραμέλα, ή να χρησιμοποιήσετε το site σας για να διαφημίσετε την επιχείρησή υδραυλικών σας, το περιεχόμενο σας πρέπει να μεταφέρει τις πληροφορίες προς τον επισκέπτη με άμεσο τρόπο. Η ποιότητα των άθρωρ σας αποτελεί κλείδι για την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης.

2) Ποιοτηκά backlinks. Θα πρέπει να έχετε backlinks απο ιστοσελίδες που εμπιστεύεται το google και και θεωρεί ποιοτικές . Ένας δείκτης ποιότητας αποτελεί και το PageRank. Όταν αναφέρομαι σε ποιοτικα backlinks σε καμία περίπτωση δεν εννοώ links απο link farms.

Να είστε σε εγρήγορση να ενημερώνεστε για τις αλγοριθμικές αλλαγές της Google και μην θυσιάσετε την ιστοσελίδα σας χρησημοποιώντας black hat τεχνικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου