Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αγοράζοντας Φωτιστικά

φωτιστικά
Η απόφαση του φωτισμού ενός χώρου περιλαμβάνει μια σειρά από παράγοντες που πρέπει λάβετε υπόψιν, από τη λάμπα που θα επιλέξετε, την τοποθεσία που θα την βάλετε μέχρι το στυλ του φωτιστικού που θα επιλέξετε. Μπορεί να είναι ένα δύσκολο να βρείτε τα σωστά εξαρτήματα για κάθε  χώρο, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ. Στο παρόν άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μερικές βασικές συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις τέλειες λάμπες, φωτιστικά οροφής και οποιοδήποτε άλλο φωτιστικό για το σπίτι σας.

Ποιότητα

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι τα φωτιστικά υψηλότερης ποιότητας θα παράγουν την ίδια ποιότητα φωτισμού με ένα φωτιστικό χαμηλότερης ποιότητας . Η ποιότητα του φωτισμού καθορίζετε εξ ολοκλήρου από την λάμπα και όχι το φωτιστικό. Ως εκ τούτου, όταν ψωνίζετε, δεν πρέπει να  σας ξεγελάσουν με ισχυρισμούς που δηλώνουν ότι το φωτιστικό τους θα παράγει καλύτερο φως από ένα άλλο, φθηνότερο φωτιστικό. Εφ 'όσον χρησιμοποιείτε την ίδια λάμπα, το φως θα είναι προφανώς το ίδιο.

Ποιότητα του Χρώματος

Κατά την επιλογή των λαμπτήρων για φωτιστικά σας, μην ξεχάσετε να επιλέξετε το ίδιο χρώμα για κάθε φωτιστικό σας. Δηλαδή να έχετε τον ίδιο τύπο λαμπτήρα για κάθε φωτιστικό. Η μίξη διαφόρων λαμπτήρων μπορεί να οδηγήσει σε άνισο ή περίεργο φωτισμό του χώρου σας.

Ποιότητα Φωτιστικού

Χαμηλής ποιότητας φωτιστικά μπορεί να είναι φθηνότερα, αλλά θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε νωρίτερα και, επιπλέον, είναι συχνά σχετικά δύσκολο να διατηρηθούν στην αρχική τους κατάσταση. Επιλέξετε ποιότητα και μακροπρόθεσμα θα έχετε και οικονομικό κέρδος από αυτή σας την επιλογή

Η αγορά ενός φωτιστικό μπορεί να σας φαίνεται ότι αποτελεί δύσκολο έργο, αλλά δεν πρέπει να είναι! Προσέξτε θέματα όπως η ποιότητα φωτισμού και των λαμπτήρων που θα χρησιμοποιήσετε και θα κάνετε μια καλό αγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου